Amasra Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0 378 315 27 50
WEB https://amasrahem.meb.k12.tr
Adres : KUM MAH. SUPHİ KALAFATOĞLU SK. NO: 11 İÇ KAPI NO: 1 AMASRA / BARTIN
VİZYON : Biz; Dünyadaki gelişmelere uygun, ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlayacak, tüketici değil, üretici olmayı öğretecek, yeni yapılanmalarla en iyi yaygın eğitim hizmetini vermek için varız.
MİSYON : Amasra Halk Eğitimi Merkezi olarak Tüm bireylere, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onların ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, demokratik, çağdaş, üretici, laik eğitim hizmetleri sunmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :YAYGIN EĞİTİM
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehirlerarası ulaşımı sağlayan karayolu, batıda Çaycuma - Devrek (Zonguldak), Mengen - Yeniçağa (Bolu), güneyde de Safranbolu (Karabük - Gerede (Bolu) üzerinden E-80 otoyolu ile E-5 devlet yoluna ulaşmaktadır. Doğuda Cide (Kastamonu), güneyde de yine Safranbolu (Karabük) üzerinden Orta ve Doğu Karadeniz ve İç Anadolu´ya açılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Amasra ilçesi, 41-45 derece Kuzey enlemi, 32-35 derece Doğu boylamı arasında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz Amasra Merkez´de bulunmaktadır. Bartın - Amasra arası yaklaşık 17 km.´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :